Unieke werkwijze

Maak kennis met onze visie

Exclusief en uniek: we roepen het maar al te makkelijk. Maar bestaat dat eigenlijk wel? Uniek definiëren wij als het bij elkaar brengen van specialisten die hun vak verstaan. Alleen op deze manier komen we tot de kwaliteit die wij, en ook u, voor ogen hebben.

Tegenwoordig wordt er van een hovenier veel verwacht. Een tuin maken is niet meer hetzelfde als 15 jaar geleden. Het buitenleven heeft een enorme vlucht gemaakt, denk aan buitenkamers, wellness, exclusieve materialen zoals zoals keramiek en cortenstaal, meerstammige bomen, mediterrane beplanting en wifi in de tuin zodat alles met een app te bedienen is – het hoort er allemaal bij.

Mogen wij deze vakkennis van een hovenier verwachten? Wij denken van niet. Er zijn maar weinig beroepen waar zoveel veelzijdigheid wordt gevraagd als van een hovenier. Daarom doen wij het anders.

Wij brengen specialisten samen – van tuinontwerpers, hoveniers en timmermannen tot elektriciens, beregeningsspecialisten en stylisten. Met deze manier van werken kunnen wij uniek zijn en tot een exclusief resultaat komen.

handtekening

1. Kennismaking

Bent u zich aan het oriënteren op de aanleg van een nieuwe buitenruimte? Dan komen we graag met u in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we elkaar leren kennen en ontdekken wat uw wensen zijn.

2. Impressie & indicatieplan

In een gezamenlijke verkenning maken wij een indicatieplan om vast te stellen of we elkaar goed begrepen hebben. Hiermee weet u in grote lijnen de basis van uw buitenruimte en de vervolgstappen in het plan van aanpak.

02-impressie
Image7

3. Tuinontwerp

Hebben wij uw wensen en verwachtingen goed vertaald in het indicatieplan, dan kunnen wij verder met het daadwerkelijke tuinontwerp. Er wordt een concrete visie uitgewerkt door een creatieve tuinontwerper. Hierin worden alle gewenste componenten verwerkt, zoals beplanting, zwembad(en) en nog veel meer. In deze fase maken wij eveneens een beplantings-, verlichtings- en beregeningsplan.

4. Tuinaanleg

Na uw akkoord kunnen we in onderling overleg starten met de realisatie van uw buitenruimte. We starten vaak met grond- en bodemwerkzaamheden, gevolgd door de aanleg van infrastructuur (drainage, beregening, verlichting, etc.). Hierbij ziet u langzaam de contouren van het ontwerp gerealiseerd worden, wat een prachtige beleving is!

04-tuinaanleg
beplanting

5. Kwaliteitscontrole

Het resultaat is cruciaal, maar de weg hier naartoe is minstens zo belangrijk. Er komt minimaal één keer per week een kwaliteitscontroleur langs om de realisatie te overzien. Zo zorgen we voor een totale ontzorging tijdens de uitvoer.

6. Afronding

Na de aanleg zorgen wij ervoor dat uw nieuwe buitenruimte volledig leefbaar is. Alles wordt tot in de puntjes opgeleverd zodat u direct volop kunt genieten. Uiteraard komen we graag nog een keer langs om het eindresultaat en het proces te bespreken. Daarbij denken we graag met u mee over een onderhoudsplan voor uw nieuwe buitenruimte, om te waarborgen dat deze optimaal verzorgd zal blijven.

06-afronding
07-onderhoud

7. Onderhoud

Seizoenen en weersomstandigheden veranderen. Daarom is het belangrijk uw beplanting van de juiste seizoensafhankelijke verzorging te voorzien. Om deze reden is onderhoud op maat gewenst om uw luxe buitenruimte ieder seizoen optimaal aantrekkelijk te houden.

Mogen wij uw droom realiseren?

Scroll naar boven