Diensten

Vakmanschap tot in de details

Een uniek eindresultaat vraagt om een unieke werkwijze. Wij verzorgen graag het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw luxe buitenruimte.
image001

Tuinontwerp

Uw wensen vertalen naar een uniek en compleet tuinontwerp? We kruipen in uw hoofd én hart om alle wensen en verwachtingen te ontdekken. Samen creëren we eenheid binnen het ontwerp om tot een prachtige basis van uw buitenruimte te komen.

Tuinaanleg

We zijn gespecialiseerd in de aanleg en realisatie van exclusieve buitenruimtes binnen heel Nederland. Van grondverzet tot beplanting en van tuintegels plaatsen tot zwembad(en) aanleggen. We zorgen voor een vloeiende tuinaanleg en bezorgen u zo min mogelijk hinder en overlast. Alles voor een buitenruimte waar u zo snel mogelijk van kunt gaan genieten!

04-tuinaanleg
07-onderhoud

Tuinonderhoud

Beplanting zal gaan groeien en in uw buitenruimte wordt geleefd. Daarom is tuinonderhoud essentieel voor het behouden van uw buitenruimte. De werkzaamheden wisselen met het seizoen en variëren van snoeien tot verticuteren. Met kwalitatief onderhoud houden we uw buitenruimte leefbaar en zorgen we voor dé perfecte uitstraling.

Bedrijfstuinen

Naast de aanleg van buitenruimtes voor particulieren kunt u bij ons terecht voor de realisatie van bedrijfstuinen. We vertalen de identiteit en wensen van uw bedrijf of organisatie naar een passende buitenruimte. Bovendien kunnen we na aanleg de tuin op structurele wijze onderhouden, waardoor de professionele uitstraling van uw bedrijfstuin wordt gegarandeerd.

bedrijfstuin-dge

Mogen wij uw droom realiseren?

Scroll naar boven