TEAM
ART-VERDE


ARCO VAN EKEREN


Met ruim 18 jaar ervaring in het midden en hoog segment van het hoveniersvak is Arco een doorgewinterde professional. Arco kan zijn passie en creativiteit volledig kwijt in zijn hovenierswerkzaamheden. Binnen Art-Verde is arco verantwoordelijk voor de afspraken, tuinaanleg en tuinonderhoud. Met Jordi en zijn collega’s vormt hij samen het team van Art Verde.


Een keer een kop koffie of thee drinken om uw tuinwensen door te spreken?JORDI MOREE


Door opdrachtgevers genoemd als allround en vakkundig vakspecialist. Met reeds vele jaren ervaring in de aanleg en onderhoud van luxe tuinen en aanspreekpunt voor de opdrachtgevers!

Ieder project zien wij als maatwerk welke aansluit bij de wensen van onze opdrachtgever. Dat vraagt specialisme! De een is goed in het straatwerk van een terras en heeft kijk op de aanleg van waterpartijen, de ander is thuis in de indrukwekkende wereld van beplantingen en bomen Onze ambitie is om al deze verschillende vaardigheden iedere dag weer in te zetten met een goed geolied team. Dat is waar wij voldoening uithalen!


FILOSOFIE

De tuin als ontspanningsoord.
Wilde ranken, of keurig geknipte modellen,
strakke lijnen of ronde borders,
authentieke Hollandse bloeiers
of uitbundige Italiaanse beeldenpracht.

De ene mens is tenslotte de ander niet.
Daarom huldigen wij de visie.
Uw tuin, uw leefomgeving, uw ontspanningsoord
Dat is wat ons drijft en anders niet.

Uw BINNENSTE wens naar BUITEN brengen!

Arco, Jordi en collega's

ONZE PARTNERS

WILLIAM DE BOET

Tuinontwerper
Als tuinontwerper ben ik eigenzinnig en vastberaden, maar bovenal perfectionistisch. Perfectionistisch over het ontwerpen van uw tuin, in perfecte harmonie met uw woning en de omgeving hiervan. Maar ook uw persoonlijkheid speelt hierin een grote rol.

Het uitgangspunt is om anders te durven denken, gewoon kan altijd nog.

RON DEN DIKKEN

Tuinontwerper

Noem mij gerust een tuinvirtuoos. Ik speel met lijnen, planten, bomen en struiken om er een lustoord van te maken. Ik zorg ervoor dat u een tuin krijgt die gevuld is met vlinders, vogels en bloeiende planten. Ik geloof dat u pas gelukkig kunt zijn als het UW tuin welgaat!

Dit kan net zo goed een balkon zijn van een riant appartement, of een stille achtertuin in een drukke stad. De basis blijft voor mij hetzelfde: de natuur en de menselijke wens naar comfort en schoonheid in balans brengen.

Graag ben ik samen met Art Verde uw gids in het uitvragen van uw wensen, het verwerken tot een plan en het realiseren van uw tuin. Een tuin, waar zowel de natuur als de mens weer leven!

Aangenaam, Ron den Dikken.
Ontwerper, docent en auteur van PlantWijzer.