Over ons

Maak kennis met ons

Van ontwerp tot realisatie, u krijgt veel te maken met de mensen achter Art-Verde. Daarom stellen we ons graag aan u voor.

Arco van Ekeren

Met ruim 18 jaar ervaring in het midden en hoog segment van het hoveniersvak is Arco een doorgewinterde professional. Arco kan zijn passie en creativiteit volledig kwijt in zijn hovenierswerkzaamheden. Binnen Art-Verde is hij leidinggevende en een vakbekwaam allround hovenier.

Jordi Moree

Door opdrachtgevers genoemd als allround en erkend vakspecialist. Beschikt over 10 jaar ervaring binnen de hoveniersbranche en is gespecialiseerd in de aanleg van (sier)bestratingen.

Danny Verschoor

Danny is een vakbekwaam hovenier met zo’n 10 jaar ervaring. Hij is met recht een allround specialist in de aanleg van buitenruimtes en tuinkamers.

Rick Hoogebrugge

Rick is een échte allround specialist. Hij zet zich dagelijks in voor zowel de aanleg als het onderhoud van een divers aantal buitenruimtes. Daarbij kan hij terugvallen op ruim 5 jaar ervaring als vakspecialist.

Laurens Vreeken

Als leerling hovenier niveau 3 is Laurens dagelijks betrokken bij de aanleg en onderhoud van tuinen en buitenruimtes. Hij presenteert zich als een jonge, frisse en leergierige collega binnen ons team.

Andre Moree

Andre is hét aanspreekpunt binnen Art-Verde voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bovendien is hij als erkend specialist in de hoveniersbranche dagelijks betrokken bij de uitvoer en kwaliteitscontrole van werkzaamheden.

Huib Vreeken

Huib is de kwaliteitscontroleur op locatie. Tijdens zijn werkbezoek zorgt hij voor een feilloos proces én eindresultaat. Met de inspectie momenten van Huib zorgen wij ervoor dat het proces van aanleg en uitvoer zo soepel mogelijk verloopt.

Onze partners

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken we alleen samen met erkende specialisten, die hun vak tot in de puntjes verstaan. Maak kennis met de partners van Art-Verde.

Tuinontwerper

William de Boet

Als tuinontwerper ben ik eigenzinnig en vastberaden, maar bovenal perfectionistisch. Perfectionistisch over het ontwerpen van uw tuin, in perfecte harmonie met uw woning en de omgeving hiervan. Maar ook uw persoonlijkheid speelt hierin een grote rol.

Het uitgangspunt is om anders te durven denken, gewoon kan altijd nog.

Mogen wij uw droom realiseren?

Scroll naar top