Over ons

Maak kennis met ons

Van ontwerp tot realisatie, u krijgt veel te maken met de mensen achter Art-Verde. Daarom stellen we ons graag aan u voor.

arco

Arco van Ekeren

Met ruim 18 jaar ervaring in het midden en hoog segment van het hoveniersvak is Arco een doorgewinterde professional. Arco kan zijn passie en creativiteit volledig kwijt in zijn hovenierswerkzaamheden. Binnen Art-Verde is hij leidinggevende en een vakbekwaam allround hovenier.

Jordi Moree

Door opdrachtgevers genoemd als allround en erkend vakspecialist. Beschikt over 10 jaar ervaring binnen de hoveniersbranche en is gespecialiseerd in de aanleg van (sier)bestratingen.

Jordi Moree
Danny bouwt de mooiste buitenkamers

Danny Verschoor

Danny is een vakbekwaam hovenier met zo’n 10 jaar ervaring. Hij is met recht een allround specialist. Zijn expertise zit vooral in de aanleg van buitenruimtes en tuinkamers. Zeer precies en denkt graag mee.

Rick Hoogerbrugge

Rick is een allround specialist. Ruim 5 jaar ervaring als vakspecialist hout en groen, en momenteel studerende voor tuin- en landschapinrichting. 

Rick Hoogerbrugge allround hovenier
Maak kennis met het team van Art-Verde Luxury Gardens

Harm Jan Rozendaal

Harm Jan heeft ruime ervaring in het groenonderhoud. Geboren met groene vingers zit hij bij Art-Verde precies op de juiste plek. Elke tuin groot of klein pakt deze professional graag aan!

Andre Moree

Andre is hét aanspreekpunt binnen Art-Verde voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bovendien is hij als erkend specialist in de hoveniersbranche dagelijks betrokken bij de uitvoer en kwaliteitscontrole van werkzaamheden.

andre-moree
Laurens Vreeken Leerling Hovenier

Laurens Vreeken

Als leerling hovenier niveau 3 is Laurens dagelijks betrokken bij de aanleg en onderhoud van tuinen en buitenruimtes. Hij presenteert zich als een jonge, frisse en leergierige collega binnen ons team.

Hubert

Hubert is dé specialist in het volledig ontzorgen bij het onderhoud van uw tuin of buitenruimte! Met meer dan 30 jaar ervaring in het tuinonderhoud is hij de vakman die zorgt dat uw tuin het visiteplaatje rondom uw woning is.

image001
Wordt jij onze nieuwe collega?

Collega gezocht!

Zie jij jezelf hier al staan?
Wij hebben diverse vacatures openstaan. Een open sollicitatie van een vakman op het gebied van groen en hout is trouwens ook altijd welkom.

Onze partners

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken we alleen samen met erkende specialisten, die hun vak tot in de puntjes verstaan. Maak kennis met de partners van Art-Verde.

Tuinontwerper

William de Boet

Als tuinontwerper ben ik eigenzinnig en vastberaden, maar bovenal perfectionistisch. Perfectionistisch over het ontwerpen van uw tuin, in perfecte harmonie met uw woning en de omgeving hiervan. Maar ook uw persoonlijkheid speelt hierin een grote rol.

Het uitgangspunt is om anders te durven denken, gewoon kan altijd nog.

Mogen wij uw droom realiseren?

Scroll naar boven