TUINONTWERP

Uw wensen in beeld

Art-Verde ontwerpt exclusieve tuinen door heel Nederland. Van landelijke tuinen, moderne, strakke tuinen tot luxe villatuinen of representatieve bedrijfstuin. Onze tuinarchitecten maken ieder tuinontwerp uniek en passend bij u als opdrachtgever. Heeft u plannen met uw tuin? Wij adviseren u graag!

Tijdens dit adviesgesprek gaan we verder in op uw wensen en eisen. Uiteraard vind dit gesprek bij u op locatie plaats. Een exclusief tuinontwerp is namelijk niet enkel een bundeling van uw wensen en eisen. Maar is ook afgestemd op het pand en de mogelijkheden van de bestaande ruimte. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u een digitaal 3D tuinontwerp met, indien gewenst, een vrijblijvende offerte. Het tuinontwerp en de offerte lichten wij graag persoonlijk toe. Zo zijn er geen verborgen of onduidelijke kosten.

Wilt u uw tuin veel meer in uw dagelijks leven betrekken met bijvoorbeeld een buitenkamer en een groot terras waar u kunt loungen? Of wilt u een landelijke tuin waar uw kinderen de natuur spelenderwijs kunnen ontdekken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.