TUINONDERHOUD

Een onderhouden tuin ziet er altijd goed uit!

Om optimaal van uw tuin te blijven genieten, heeft u tuin meerdere onderhoudsbeurten per jaar nodig. Wanneer u uw ontspanning vindt in tuinieren, kunt u dit uiteraard zelf doen. Maar u kunt ook gebruiken maken van het vakbekwame team van Art Verde. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw tuin. Met het wisselen van de seizoenen heeft uw tuin de juiste verzorging nodig. Wij bieden u verschillende mogelijkheden wat betreft het tuinonderhoud, zowel voor particulieren als bedrijven:

  • Jaarlijks onderhoud. Eenmalig een grote onderhoudsbeurt van uw tuin.
  • Meerdere keren per jaar onderhoud. Denk aan scheren van de hagen en snoeiwerk afhankelijk van het seizoen. Maar ook overig onderhoud en seizoensklaar maken van uw tuin.
  • Jaarrond onderhoud. Hierbij onderhouden wij, gedurende het jaar, uw tuin. Uiteraard geheel volgens uw wensen.
Uiteraard valt gazononderhoud ook binnen onze onderhoudsbeurten. Gras is gemakkelijk wordt gezegd, maar een mooi gazon behouden is een kunst. Met deze onderhoudsbeurt houden wij uw gazon in optimale staat. Denk aan bemesten en verticuteren van het gazon. Maar uiteraard ook het maaien en kanten steken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinonderhoud?