vakmanschap tot
in de details

De 9 stappen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u helderheid wenst omtrent de beste aanpak voor uw buitenwensen.

Vraagstukken als: de ligging van de tuin, de zon-stand, wat is comfort voor mij, wat is onderhoudsvriendelijk? Maar juist ook vraagstukken rondom de gewenste stijl: klassiek, modern, strak of puur natuur.

Vanuit deze vraagstukken hebben wij de “9 Stappen naar Buitengeluk” gecreëerd!

Contact
Contact
Gelukkig heeft u van Art Verde gehoord. Met een vertrouwd gevoel zoekt u contact! Wij komen met plezier bij u aan om uw wensen door te nemen en richting te gaan bepalen. Bel ... en vraag naar Arco of Jordi.
Impressie
Impressie
Onze adviseur komt samen met één van onze ontwerpers naar u toe, om in alle rust bij u aan tafel door uw wensen heen te lopen en aan de hand van allerlei foto-impressies en referenties u een indruk te geven van de mogelijkheden.
Indicatieplan
Indicatieplan
Vanuit dit persoonlijk gesprek bij u aan tafel of in de tuin ontstaan er al diverse ankerpunten, noem het maar uw basiswensen. Deze ankerpunten gaan wij bij ons in de studio verwerken in een indicatie-plan. Zo worden de eerste en meest prille lijnen de basis voor de volgende stap in ons tuinplan.
Visie & Ontwerp
Visie & Ontwerp
Indien u zichzelf kunt herkennen in het indicatieplan waarin uw basiswensen vertolkt staan, gaan wij over tot het vervolmaken van het tuinontwerp. Op dat moment gaat één van onze ontwerpers volledig los vanuit zijn creativiteit en passie voor het vak. Er ontstaat een concrete visie en tekening.Ontwerp & Invulling
Ontwerp & Invulling
Als u in het ontwerp uw wensen vertaald ziet, zetten wij het om in een constructief ontwerp, compleet met alle gewenste componenten. Of dit nu de borders betreft met uw lievelingsrozen of een druif langs uw pergola, het zwembad in het zonnigste gedeelte van uw tuin: het constructief ontwerp verschaft volledig inzicht! In deze fase zit eveneens uw beplantings-, verlichtings- en indien gewenst het beregeningsplan.
Kostenraming
Kostenraming
Op dat moment, kunnen wij ons voorstellen, wilt u graag weten wat de kosten gaan worden van het geheel. Art Verde staat voor “klare wijn”. Wij maken een volledige en transparante kostenraming welke u duidelijkheid verschaft waar u recht op heeft. Deze kostenraming wordt in alle facetten samen met u besproken en doorgenomen. Duidelijkheid vooraf is het sleutelwoord.

Uitvoering
Uitvoering
Indien akkoord, gaan we over tot de planning en al snel kan de spa de grond in. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Meestentijds dient de tuin opgehoogd te worden met voedingsrijke grond, zodat later de beplanting gedijd. In een vroeg stadium word de infrastructuur voor drainage, beregening of verlichting aangelegd. Nadat dat gebeurd is, ziet u de contouren van het ontwerp verrijzen. Een prachtig moment!
Afronding
Afronding
Nadat de beplanting er keurig in staat en de laatste resten afval verwijderd zijn, gaan wij graag even zitten om met u een kop koffie te drinken en de arbeid even te vergeten. Graag horen wij dan van u, hoe u het vond gaan en of u volledig tevreden bent over de realisatie van uw buitengeluk.

Onderhoud
Onderhoud
Seizoenen wisselen. Van de herfst gaan wij de winter in. En van de winter gaan wij het heerlijk voorjaar in. Alle seizoenen hebben hun bekoring. Met het wisselen van de seizoenen heeft uw beplanting wel iedere keer de juiste verzorging nodig. Het snoeiwerk, het verticuteren van uw gazon, het bemesten, het splitsen van de beplanting. Zaken welke professionele aandacht verlangen. Ook hier werken wij als ‘hofleverancier’ graag in mee!
Benieuwd naar meer info over onze aanpak?

Over Art Verde

Art Verde is een initiatief van Arco van Ekeren, Jordi Moree en op de achtergrond Andre Moree. Art Verde hanteert een uniek maar beproefd concept. De samenwerking met excellente partners met ieder een eigen specialisme zorgen voor een hoog niveau in het buitengeluk. Zoals een “family company” betaamt, zijn waardes als continuïteit, duurzaamheid en klant-tevredenheid belangrijker dan winstbejag. 
Het team achter Art Verde is ervan overtuigd dat de aarde ons gegeve zij, derhalve dienen wij rentmeester te zijn van dit geschenk.

Contact

Middenpolderweg 27
2959 LB Streefkerk
M. +31 6 51049994
arco@art-verde.nl

Volg ons op;


Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio