vakmanschap tot
in de details

Het team

Het team van  Art Verde

Arco van Ekeren & Jordi Moree

Het team van Art Verde

Door opdrachtgevers genoemd als allround en vakkundige vakspecialisten.

Met reeds vele jaren ervaring in het ontwerp, de aanleg en onderhoud van luxe tuinen en ons aanspreekpunt voor de opdrachtgevers!

Ieder project zien wij als maatwerk welke aansluit bij de wensen van onze opdrachtgever. Dat vraagt specialisme! De een is goed in het straatwerk van een terras en heeft kijk op de aanleg van waterpartijen, de ander is thuis in de indrukwekkende wereld van beplantingen en bomen

Onze ambitie is om al deze verschillende vaardigheden iedere dag weer in te zetten met een goed geolied team. Dat is waar wij voldoening uithalen!

Met vriendelijke groet,

Arco en Jordi

Over Art Verde

Art Verde is een initiatief van Arco van Ekeren, Jordi Moree en op de achtergrond Andre Moree. Art Verde hanteert een uniek maar beproefd concept. De samenwerking met excellente partners met ieder een eigen specialisme zorgen voor een hoog niveau in het buitengeluk. Zoals een “family company” betaamt, zijn waardes als continuïteit, duurzaamheid en klant-tevredenheid belangrijker dan winstbejag. 
Het team achter Art Verde is ervan overtuigd dat de aarde ons gegeve zij, derhalve dienen wij rentmeester te zijn van dit geschenk.

Contact

Middenpolderweg 27
2959 LB Streefkerk
M. +31 6 51049994
arco@art-verde.nl

Volg ons op;


Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio