vakmanschap tot
in de details

Onze partners

Ron den Dikken
 1. Ron den Dikken
  Tuinontwerper
  Noem mij gerust een tuinvirtuoos. Ik speel met lijnen, planten, bomen en struiken om er een lustoord van te maken. Ik zorg ervoor dat u een tuin krijgt die gevuld is met vlinders, vogels en bloeiende planten. Ik geloof dat u pas gelukkig kunt zijn als het UW tuin welgaat! 
   
  Dit kan net zo goed een balkon zijn van een riant appartement, of een stille achtertuin in een drukke stad. De basis blijft voor mij hetzelfde: de natuur en de menselijke wens naar comfort en schoonheid in balans brengen. Graag ben ik samen met Art Verde uw gids in het uitvragen van uw wensen, het verwerken tot een plan en het realiseren van uw tuin. Een tuin, waar zowel de natuur als de mens weer leven!
  Aangenaam, Ron den Dikken.
  Ontwerper, docent en auteur van PlantWijzer.

Over Art Verde

Art Verde is een initiatief van Arco van Ekeren, Jordi Moree en op de achtergrond Andre Moree. Art Verde hanteert een uniek maar beproefd concept. De samenwerking met excellente partners met ieder een eigen specialisme zorgen voor een hoog niveau in het buitengeluk. Zoals een “family company” betaamt, zijn waardes als continuïteit, duurzaamheid en klant-tevredenheid belangrijker dan winstbejag. 
Het team achter Art Verde is ervan overtuigd dat de aarde ons gegeve zij, derhalve dienen wij rentmeester te zijn van dit geschenk.

Contact

Middenpolderweg 27
2959 LB Streefkerk
M. +31 6 51049994
arco@art-verde.nl

Volg ons op;


Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio