vakmanschap tot
in de details

Onze klanten

  1. ‘Hun aanpak straalde vakkundigheid en passie uit’
    AD Schinkelshoek
    Ablasserdam

    Met een glimlach vertelt de heer Schinkelshoek (Ad) over zijn eerste ervaring met Art Verde. “Ik weet nog goed dat ik voor het eerst Andre Moree ontmoete. Het eerste wat mij opviel was zijn duidelijkheid en transparantie in zijn aanpak. Hij gelooft absoluut in het ontzorgen van de opdrachtgever. Voor mij een enorme ontlasting. Onze tuin, onder aan een dijk gelegen is namelijk niet de makkelijkste tuin vanwege het enorme niveau verschil. Daarbij komt ook nog eens dat onze wensen hoog liggen voor wat betreft privacy en het comfort, maar ook de stijl van onze buitenomgeving en niet vergeten onze opgroeiende kinderen. Hij nam al snel de leiding en onderscheidde zich van de anderen. Kortom, zouden we het nog eens doen, dan kiezen we weer voor Art Verde.”

Over Art Verde

Art Verde is een initiatief van Arco van Ekeren, Jordi Moree en op de achtergrond Andre Moree. Art Verde hanteert een uniek maar beproefd concept. De samenwerking met excellente partners met ieder een eigen specialisme zorgen voor een hoog niveau in het buitengeluk. Zoals een “family company” betaamt, zijn waardes als continuïteit, duurzaamheid en klant-tevredenheid belangrijker dan winstbejag. 
Het team achter Art Verde is ervan overtuigd dat de aarde ons gegeve zij, derhalve dienen wij rentmeester te zijn van dit geschenk.

Contact

Middenpolderweg 27
2959 LB Streefkerk
M. +31 6 51049994
arco@art-verde.nl

Volg ons op;


Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio